Trainingen, Cyber security, CISCA, CISSM, CISCO,ISACA

Trainingen

Met onze trainingen bieden wij de mogelijkheid om in korte tijd een hoop kennis over te brengen die direct toepasbaar is op uw organisatie. We kunnen onder andere training geven voor: CISA, CISCO, CISM, CCSP, CISSP, AVG compliance.

Security en Privacy Trainingen

Kennis vormt de basis van het werk. Onze cursussen zorgen er voor dat u snel de juiste kennis heeft. Met onze expertises en ervaring kunnen we trainingen geven met betrekking tot informatiebeveiliging en privacy vanuit verschillende perspectieven. Denk hierbij aan de kijk naar informatiebeveiliging vanuit een managementrol, bij een auditor, vanuit een consultant rol of in de operationele IT.

Trainingen, Cyber security, CISCA, CISSM, CISCO,ISACA

Contact opnemen

Heeft u vragen over cursussen, of hebben uw klanten om een assurance verklaring gevraagd? Of wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden om de beheersing van uw eigen processen te verbeteren? Wij wisselen graag met u van gedachten over de mogelijkheden.

Trainingen, Cyber security, CISCA, CISSM, CISCO,ISACA

Aanpak van verschillende types trainingen

Security Training
Mathison biedt meerdaagse cursussen aan die deelnemers voorbereid op het ISACA of (ISC)2 examen. De trainingen kunnen in overleg op locatie, of virtueel worden gehouden. Onze ervaring is dat virtuele trainingssessies effectief werken in combinatie met zelfstudie. Technische deep dives kunnen op aanvraag worden gehouden, waarbij wij met u de inhoud vaststellen.

Privacy Training
In toenemende mate worden privacy gevoelige gegevens verwerkt in de digitale keten. Organisaties en toezichthouders willen zekerheid over een veilige verwerking van persoonsgegevens, waarbij ook passende maatregelen zijn getroffen. De cursussen van Mathison helpen u in het (beter) adresseren van juridische overwegingen en implementeren van de vereiste en praktische uitwerking van maatregelen, op zowel management- als technisch gebied.